KÜTAHYA / GEDİZ - Gölcük İlkokulu

Okulumuzda Mevlid-i Nebevi Haftası Kutlamaları Yapıldı

Gölcük İlkokulu ve Gölcük Ortaokulu'nun birlikte düzenlediği  Mevlid-i Nebevi haftası kutlamaları yapıldı. Okul içinde panolar süslendi. Sosyal etkinliklerle Çevre, Veli, öğrenci ve okul işbirlikteliğinin çok güzel bir örneği bu haftada sergilenmiş oldu, aynı zamanda Efendimiz (S.A.V.) hem yad edildi hem öğrencilerde bu haftayla ilgili bir farkındalık oluşturulmuş oldu. Mevlid-i Nebi haftası için köy imam ve müezzinleriyle işbirliği yapılıp mevlit okundu, öğrencilerimizden oluşan mehter ekibiyle ilahi konseri verildi, öğretmen ve velilerimizin katkılarıyla helva ikramı yapıldı. Programımıza Yenikent Belediye Başkanı Sayın Mehmet KARACA, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut BAHADUR ve Şube Müdürü Mustafa TOSUNOĞLU da iştirak etti. Bu önemli günde emeği geçen tüm halkımız ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Yayın: 17.02.2022 - Güncelleme: 17.02.2022 14:27 - Görüntülenme: 84