KÜTAHYA / GEDİZ - Gölcük İlkokulu

Haz

2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle Alçı Kalıp Etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz etkinlikte oldukça eğlendiler.Etkinliği düzenleyen Sınıf Öğretmenlerimiz Halil İbrahim CANBULDU, Halim KOÇOĞLU ve Hakkı YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz  Anasınıfı ve 1.Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Gediz Gençlik Merkezi Kütüphanesine gezi düzenledik. Öğrencilerimiz kütüphanede yaptıkları incelemeden sonra  kütüphane içerisinde açılan Çanakkale Savaşları  Gezici Müze Sergisini gezdiler. Geziyi organize eden Anasınıfı Öğretmenimiz Emel KAPLAN'a ve Sınıf  Öğretmenimiz Ayşe GÜNDÜZ'e  teşekkür ederiz.

Haz

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak okulumuzda 16  Mayıs – 6 Haziran 2022 tarihleri arasında Verimli Ders Çalışma Yöntemleri  Kursu açıldı.Eğitimi veren  Sınıf Öğretmenimiz Halim  KOÇOĞLU'na  ve desteklerinden dolayı Gediz Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Sayın Mehmet ÖZYURT'a teşekkür ederiz.

Haz

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak okulumuzda 16  Mayıs – 3 Haziran 2022 tarihleri arasında Origami (Kağıt Katlama) Kursu açıldı.Eğitimi veren  Anasınıfı Öğretmenimiz Emel KAPLAN'a  ve desteklerinden dolayı Gediz Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Sayın Mehmet ÖZYURT'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Emel KAPLAN, Sınıf Öğretmeni Ayşe GÜNDÜZ ve İngilizce Öğretmeni Mehtap DEMİRHAN tarafından "Hayvanlar" konulu Türkçe ve İngilizce  duvar gazetesi hazırlandı.Öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Yenikent Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli polis memuru Sait KAHRAMAN tarafından 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize trafik kuralları ve polislik mesleği hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı. Bilgilendirme sonunda  öğrencilerimizin  konuyla ilgili sorularını cevapladı. Polis Memuru Sayın Sait KAHRAMAN'a katkılarından dolayı teşekkür edriz.

May

Gölcük İlkokulu ve  Gölcük Ortaokulu öğrencilerinden  8 kişilik bir grup Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenikent  Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Ekipleriyle birlikte trafik denetimi yaptılar. Gediz- Uşak yolu üzerinde geçen bazı araçları durdurup emniyet kemerinin ve yolculuk esnasında telefon görüşmesi yapmamanın önemini hatırlatıp broşür dağıttılar.Ayrıca sürücü ve yolculara çikolata-kolonya ikramında bulundular. Trafikte güvenlik konusunda hem öğrencilerimizde hem de araç kullanan kişilerde farkındalık oluşturmayı hedeflediğimiz bu faaliyetimizde bizlere destek olan Yenikent  Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği  Ekiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak okulumuzda 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında Trafik Güvenliği Kursu açıldı.Eğitimi veren Sınıf Öğretmenimiz Halil İbrahim CANBULDU'ya ve desteklerinden dolayı Gediz Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Sayın Mehmet ÖZYURT'a teşekkür ederiz.

May

Öğrenclerimizin boş zamanlarını daha verimli ve eğlenceli değerlendirmeleri için okulumuz Anasınıfı Öğretmenimiz Emel KAPLAN tarafından oyun alanları oluşturuldu.Anasınıfı Öğretmenimiz Emel KAPLAN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul  Projesi kapsamında kardeş okul olarak eşleştirilen Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerince okulumuz 4/A sınıf öğrencilerine elektrikli aletlerin güvenli kullanımı hakkında bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayın Mustafa  ASLAN'a ve Elektrik Alan Öğretmeni Sayın İsmail KIYAK'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Emel KAPLAN ve 1/A Sınıf Öğretmeni Ayşe GÜNDÜZ tarafından hazırlanan Anneler Günü Kutlama Programı gerçekleştirildi.Programı hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür eder, başta okul velilerimiz olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlarız.

May

Gölcük İlkokulu ve  Gölcük Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velileriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Ana sınıfından 8. sınıf öğrencilerine kadar tüm öğrencilerimizin görev aldığı programda hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz oldukça eğlendi. Programa katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

16 Mart 2022 Çarşamba Günü okulumuz Çok Amaçlı Salonunda tüm halkımızın da iştirakiyle 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günlerini kutlamak üzere ortak bir program oluşturuldu. Program Gölcük İlkokulu  ve Gölcük Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velilerinin katkılarıyla yapıldı.  Mehter takımının gösterimi, öğrencilerinin skeçleri ve okul koromuzun ardından aşure ikramıyla programı tamamladık. Programda emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizle Gediz Gençlik  Merkezi Kütüphanesini gezdik.Öğrencilerimizle kütüphanenin bölümlerini inceledik.Öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Mrt

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında Gediz Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin tarama ve ölçümleri gerçekleştirildi.